LiveAdvize

Een platform dat de ondernemer matcht met de juiste expert.

LiveAdvize.nl

CASE Liveadvize platform

Ondernemen kan lastig zijn, maar het juiste antwoord vinden op je vraag kan soms nog lastiger zijn. LiveAdvize is de oplossing waar zowel ondernemer als expert profijt van heeft. LiveAdvize verbindt ondernemers en experts, zodat ze elkaar kunnen helpen met vraagstukken en advies. De ontwikkelingsgerichte web app die wij voor LiveAdvize hebben gemaakt is snel, gemakkelijk in gebruik en helemaal gratis. Zo hou je als ondernemer meer tijd over voor wat echt belangrijk is: ondernemen!

Verbinden

Een handige tool die de ondernemer matcht met een expert die bij je past en verstand heeft van jouw business.

Advies op maat

Direct advies op al je ondernemersvragen door experts die gespecialiseerd zijn in jouw vakgebied.

Persoonlijk

Geen automatisch gegenereerde antwoorden, bots of lange wachttijden. Je kiest zelf de expert die bij jou past.

LiveAdvize logo

 

 

LiveAdvize is een initiatief van vier ervaren ondernemers die veel verstand hebben van de ontwikkeling van digitale concepten en klantenbeheer, maar net te weinig verstand van al die andere zaken die je tegenkomt als ondernemer. Te vaak liepen de vier ondernemers tegen de lamp met onbeantwoorde vragen. Uit de filosofie om dit te verbeteren voor andere ondernemers is LiveAdvize geboren. De LiveAdvize webtool is in samenwerking met Coffee IT ontwikkeld. Een uitstekende match, gezien Coffee IT ook is voortgekomen uit een visie van drie jongeondernemers.

LiveAdvize webtool

DE OPLOSSING

LiveAdvize wilt ondernemers in Nederland op een zo laagdrempelige, snelle en efficiënte manier helpen in hun ontwikkeling als ondernemers. Om deze reden is gekozen voor de techniek van een web tool. De web app maakt het mogelijk om direct een vraag te stellen aan experts die online zijn.

Het ontwikkelproces

Dit project is gestart in 2017. De eerste fase was de design fase. Tijdens deze fase is veel gepraat met de opdrachtgever. De huisstijl is vertaald naar het design, er zijn de definitieve kleuren gekozen en er zijn meerdere ontwerp wireframes opgemaakt. In samenspraak met de opdrachtgever is uiteindelijk gekozen voor de huidige stijl.

Na afronding van de designfase zijn we in 2018 begonnen met de ontwikkeling van de web tool. De ontwikkeling was een continu proces, waarin veel contact is geweest tussen de opdrachtgevers en de projectleiders. De user flow is steeds verder geoptimaliseerd door het verzamelen van feedback van testen die zijn uitgevoerd op regelmatige basis.

Voordelen van een web app

Microservices

De app heeft de volgende technische componenten: profile service, chat service, question service, auth service, notification service en een review service.

Widgets

We hebben widget integraties gemaakt die externe sites kunnen implementeren. Dit maakt het gebruik van de tool laagdrempeliger en beter bereikbaar voor de doelgroep.

Expert omgeving

Experts kunnen inloggen op hun persoonlijke omgeving. Hier kunnen ze hun profiel info bijwerken, vragen bekijken en chatten met ondernemers.

Ultiem gebruikersgemak

Maak gratis een account aan.

Vind een expert die bij je past.

Stel je vraag

Beoordeel het antwoord (optioneel)

LiveAdvize door app ontwikkelaar Coffee IT

Ontdek de LiveAdvize web tool zelf

De LiveAdvize web tool staat life. Benieuwd naar de tool of heb je zelf een brandende ondernemingsvraag? Stel je vraag via de onderstaande button! 

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT