PSV huldiging

Tijdens de PSV huldiging heeft Coffee IT MyBeam ingezet om zo fans te notificeren wanneer het huldiging shirt beschikbaar was in de fan-store.

PSV vlag

Case

Voordat de huldiging van PSV plaatsvond in 2016, hadden we niet geweten dat die er überhaupt zou zijn. PSV werd vrij onverwacht kampioen en PSV-fans wisten niet zeker of het huldiging shirt beschikbaar zou zijn. Met behulp van MyBeam hebben we een beacon campagne gedraaid om de fans te notificeren wanneer het shirt beschikbaar was in de fanstore.

PSV beacons

Beacons

iBeacon is de verzamelnaam voor kleine bakens die gericht informatie sturen naar smartphone en andere apparaten met Bluetooth.

mobiele ads

Mobiel

Gebruikers die de juiste informatie krijgen genotificeerd op de juiste locatie. MyBeam van Coffee IT maakt dit mogelijk. Lokale content die op afstand te managen is.

PSV campagne

Campagne

Alle platforms zijn geschikt voor MyBeam. Het maakt niet uit of de app draait op web, Android of iOS. iBeacons zorgen ervoor dat de juiste informatie wordt gepushed precies op het moment dat de gebruiker op de locatie is waar deze informatie nuttig is.

“Mijn ervaring met Coffee IT is dat zij keihard werken en hun afspraken nakomen. Zij leveren goed en mooi werk af, zeker garantie op mooi en goed werk!”

 

MyBeam is een platform ontwikkeld door Coffee IT voor het gelijknamige voormalige bedrijf. MyBeam maakt gebruik van iBeacons om op locatie gebaseerd te bepalen welke advertentie op dat moment aan de gebruiker wordt getoond.

De app

Een locatie gebaseerde campagne zorgt ervoor dat de beoogde doelgroep de juiste gegevens krijgt op de juiste locatie. Door middel van het door Coffee IT ontwikkelde MyBeam systeem is dit eenvoudig te realiseren. Het MyBeam systeem beheert en regelt beacon vloten. Het is ook mogelijk om in het MyBeam systeem berichten dynamisch in te stellen per beacon of beacon groep. De app werd in de Mentos More campagne gebruikt om de gebruiker de juiste advertentie te laten zien wanneer deze op de juiste plek was: bijvoorbeeld in de supermarkt. Zo kwam de campagne actiever en prominenter onder de aandacht van de beoogde doelgroep.

PSV MyBeam reclame

iBeacon

Je zou het niet zeggen als je de naam ziet, maar iBeacon is niet alleen maar geschikt voor Apple producten. Op elk platform kan er gebruik gemaakt worden van het MyBeam platform dat gebruik maakt van iBeacon. iBeacon is in feite een verzamelnaam voor alle apparaten die een Bluetooth signaal (kunnen) uitzenden (Bluetooth Low-Energy signaal of  BLE). De smartphone van de gebruiker kan nauwkeurig de afstand van de locatie van de smartphone naar de uitzendende Beacon berekenen. Hierdoor kan het platform – wanneer de gebruiker in de buurt is van de betreffende Beacon – de juiste berichtgeving ontvangen op precies de juiste locatie.

Mybeam bluetooth

Beacons campagne

Een op locatie gebaseerde campagne met behulp van iBeacon en MyBeam kan een hele nuttige toevoeging zijn op bijvoorbeeld een bestaande of lopende campagne. Je doelgroep krijgt zo toegang tot relevante informatie precies op het moment en de locatie wanneer die informatie nuttig is.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT