We present: Coffee Digital

Utrecht, 10 januari | 5 minuten 

Ready, Set, Launch ?. We proudly present: Coffee Digital. Onze nieuwe dochteronderneming is opgericht met als missie om apps de zichtbaarheid te geven die ze verdienen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Lees hieronder meer?

Waarom is Coffee Digital opgericht?

Coffee Digital is een dochteronderneming van Coffee IT. Wij bieden sinds 2020, naast het ontwikkelen van apps, ook al app marketing dienst aan. Dit werd altijd gedaan vanuit een technisch oogpunt maar de afgelopen jaren ook steeds vanuit een marketing invalshoek. Want het succes van een maatwerk applicatie wordt niet alleen bepaald door development, de marketing van het product is essentieel.Om de focus te kunnen blijven houden op development, zijn wij Coffee Digital gestart.

Met Coffee Digital bouwen wij aan een team met specifieke expertises in app marketing. Zo kunnen we ons compleet focussen op het online succes en de groei van apps en platformen. Onze kernwaarden zijn de drijfveer achter alles wat we doen en blijven identiek aan die van Coffee IT:

Hardlopers                       ⚒️  Aanpakkers
?  Rechtdoorzee                  ??  Open

De kracht van Coffee Digital

Het diverse team van Coffee Digital bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in app development, design en online (app) marketing. Samen brengen we ruim 8 jaar ervaring met ons mee die we inzetten om digitale groei realiseren. Wij bieden alles aan rondom app marketing, of het nu gaat om het optimaliseren van de app store ranking, het genereren van downloads of het verhogen van de online zichtbaarheid. Onze diensten:

App Marketing                            ?  App Store Optimalisatie
?  Online Marketing                       ?️  Apple Search Ads
?  App Store Advertisement         ??‍? Grafisch design

Wij zijn er klaar voor! ?

Het lanceren van een nieuw bedrijf is altijd spannend. Maar met onze kennis en ons gepassioneerde team, zijn wij ervan overtuigd dat de apps zullen laten shinen in de spotlight ? Wij kijken ernaar uit om en deel uit te maken van de succesverhalen van apps!

Launch-coffee-digital-founders

Meer weten over? Neem een kijkje op de gloednieuwe website! ? Coffee Digital

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.