FEEST OP KANTOOR: COFFEE IT VIERT ZIJN 8STE VERJAARDAG ?

Utrecht, 4 april | 4 minuten 

Feest op kantoor! Coffee IT blaast namelijk alweer 8 kaarsjes uit. Dit kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Afgelopen vrijdag hebben we dit dan ook met het hele team gevierd.

DOWN MEMORY LANE

Fabian (commercieel directeur) herinnert het zich als de dag van gisteren. Op 3 april 2014 schreven ze zich als bedrijf in op het KVK-kantoor in Eindhoven. Vol energie en een passie voor software development zijn de studenten Job, Fabian (en later Thijs) die dag aan het avontuur begonnen. Ondertussen is Coffee IT uitgegroeid van studentenbedrijf tot een full-service app ontwikkelaar. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 150 apps ontwikkeld voor de gaafste klanten zoals KLM, Roompot en in-lite. Daar zijn we trots op!

We zitten al meer dan acht jaar in een hele gave achtbaan. Van drie studenten naar een passievol team van 40+ collega’s. Op naar de volgende acht! – Fabian

Jubileum 8 jaar Coffee IT Jubileum 8 jaar Coffee IT 2

Van kleine studentenkamer naar het 270m2 kantoor in Papendorp

FEESTJE OP KANTOOR

Zo’n jubileum konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Onze Culture Crew had weer een gezellige avond georganiseerd met een hapje, drankje en wat spelletjes. Dank voor de gezelligheid iedereen!

VAN STUDENTENKAMER NAAR........?

Het is je vast niet ontgaan dat wij in het afgelopen jaar ontzettend hard zijn gegroeid. Begin 2021 begonnen we met een team van 23. Nu (Q1 2022) zijn we ondertussen al met meer dan 40 leden! Dit zorgt voor nodige uitdagingen, vooral in fysieke ruimte. Daarom verhuizen wij in mei/juni naar een nieuw kantoor. Uiteraard in Utrecht; maar waar precies… Dat vertellen we later…

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN HET ACTUELE NIEUWS?VOLG ONZE SOCIAL MEDIA ACCOUNTS.