APP ONTWIKKELAARDEN BOSCH

Ben jij opzoek naar een maatwerk app ontwikkelaar die projecten realiseert in Den Bosch? Als fullservice app ontwikkelaar maken wij apps voor iOS, Android en web voor onze klanten in Den Bosch. Wij werken met onze bewezen Scrum werkmethode zodat onze app experts duurzame apps van hoge kwaliteit maken.

Coffee IT hanteert een fullservice service werkwijze: wij ontwerpen, ontwikkelen, vermarkten & onderhouden apps.

164

Apps ontwikkeld

57

Opdrachtgevers

Neem contact op
Fullservice-app-ontwikkelaar Coffee IT

In-house developers

In-house programmeurs met expertises per techniek: zo ben je zeker van hoge app performance.

Ons team

Strategisch advies

Tijdens de ontwikkeling denken wij strategisch mee met de app en de bedrijfsdoelstellingen

Ons proces

Sprekend portfolio

Van scale-ups tot musea of grote zorginstellingen. Voor elk type klant ontwikkelen wij maatwerk oplossingen.

Bekijk ons werk
Knaek app ontwikkeling door ontwikkelaar Coffee IT

Fullservice app bouwer in omgeving Den Bosch

Bij app ontwikkelaar Den Bosch bieden wij fullservice, dit betekent dat wij meedenken met het concept en dit uitwerken tot een strategisch plan. Na het plan gaan we over tot het UI & UX design, vervolgens kijken we naar de marketing en het optimaliseren of doorontwikkelen van de app doormiddel van user tests. Door strategisch mee te denken realiseren we unieke apps met veel potentie. Een goed voorbeeld hiervan is de Knaek app. Dit is het grootste studentloyaliteitsplatform van Nederland. Door in een vroeg stadium de app te testen wordt een gebruiksvriendelijke interface ontwikkeld en is de app schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers.

Andere voordelen van het inhuren van een mobiele app specialist zijn:

  • Kwalitatieve app die is gebouwd met een goede code
  • Goede frameworks gebouwd met de beste programmeertalen
  • Een app die je helpt met het halen van bedrijfsdoelen en KPI's
  • Wij hanteren heldere communicatie en een inzichtelijk proces
  • We kijken naar de beste strategie voor een snelle ROI

Ons werkproces

Bij app ontwikkelaar Den Bosch hebben we veel apps ontwikkeld. Elke app die we bouwen is uniek, maar elke ervaring nemen wij mee. Onze werkmethode bestaat uit vijf stappen: analyse, ontwerpen, ontwikkeling, testen en lanceren. Van concept tot app release tot app onderhoud: onze geïntegreerde aanpak zorgt voor een efficiënt traject. Voor elke app ontwikkeling wordt een gepersonaliseerd plan opgesteld. Samen stellen we een roadmap op en richten we het ontwikkeltraject in op tweewekelijkse sprints.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever?

  • Periodieke en tussentijdse wireframes en beta versies
  • Snel schakelen, één op één contact met de projectleider
  • Technisch advies gedurende het gehele traject
  • Spar direct met onze developers en designers
app ontwikkelaar werkwijze

"Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!".

Wesley Koolen - Roompot vakanties

Bekijk onze klantreviews

Een afspraak maken met app ontwikkelaar in Den Bosch

Ons hoofdkantoor ligt niet in Den Bosch maar in Utrecht. Gelukkig is Den Bosch goed te bereiken en we komen graag een keer langs. Door uitbreiding van ons klantportfolio hebben wij inmiddels klanten uit de gehele Benelux. Om deze reden hebben wij het hoofdkantoor van Coffee IT verhuisd naar Utrecht. Zo zijn wij goed bereikbaar zijn voor onze klanten in het zuiden van het land.

Is jouw bedrijf of Enterprise gevestigd in Den Bosch en zoek je een app ontwikkelaar? Wij komen graag op locatie voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Den Bosch is al jaren vooruitstrevend en is inmiddels een smart city geworden, iets waar wij als innovatieve app ontwikkelaar regelmatig over schrijven in onze blogs en aan bijdragen met onze IoT-apps.

App ontwikkelaar Amsterdam

APPS VOOR ELK PLATFORM

Wij ontwikkelen apps voor elk platform. Wil je een app laten maken voor smartphones, tablets (zoals de nieuwe iPadOS), Smart TV of een desktop? Of moet de app op alle devices werken? Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de doelgroep kunnen wij je adviseren over welk platform het beste past bij de app.

Of het nu gaat om een app voor Android, iOS, web of een smartwatch: ons team ontwikkelt apps voor elk device met elk gewenste techniek.

KLAARVOOR JOUWEIGEN APP?

Vrijblijvend adviesgesprek
App marketing uitbesteden