Heb je een app nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste app ontwikkelaar die jouw app concept kan vertalen naar een succesvolle app. Een succesvolle app heeft de potentie zich te onderscheiden van de miljoen andere apps in stores. Bij Coffee IT zorgen wij dat jouw app de download oorlog overleeft. Onze uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van app development stelt ons in staat onderscheidende apps te ontwikkelen. De eindgebruiker staat centraal in al onze app producties. Zo weet je zeker dat de app inspeelt op de behoefte van jouw doelgroep, van hoge kwaliteit is en gebruikersvriendelijk is. Of wij bij Coffee IT de beste app ontwikkelaar zijn, dat mag jij bepalen. Wij stellen ons graag eerst even voor.

NEEM CONTACT OP
Beste app ontwikkeling door Coffee IT

App ontwikkeling door Coffee IT

Vanuit ons kantoor in Utrecht ontwikkelen wij apps voor een breed scala aan opdrachtgevers. Wij hebben inmiddels voor meer dan vijftig klanten ruim honderd verschillende apps gemaakt. Iedereen in het team heeft een passie voor technische innovatie en heeft zijn of haar eigen specialisme. Dit betekent dat er altijd een specialist werkt aan jouw app. Door onze Scrum werkmethode en korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen. Als opdrachtgever ben je nauw betrokken en weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij Coffee IT stellen we ons op als ontwikkel partner gedurende het gehele process, van conceptfase tot nazorg.

109

Apps

51

Klanten

250.000

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

Release-time!

Voordat het moment van de release (ook wel: ‘de livegang’) is aangebroken gaat er natuurlijk een heel process aan vooraf. Ons ontwikkelproces kent een vijftal fasen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Zoals je van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten begeleiden we je tijdens alle fase. Tijdens elke fase worden er wireframes, designs of beta versies gemaakt. Tevens geven we onderbouwd advies om de juiste technische keuzes te maken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwalitatief hoogwaardige apps. Elke app is uniek en dat maakt het proces juist zo leuk. Op basis van de gewenste functionaliteiten, projectdoelen, doorlooptijd en budget stellen we een passend ontwikkel voorstel op.

OFFERTE AANVRAGEN

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”
Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR
bekijk alle reviews

UI & UX ontwerp


Een prachtig uitgewerkt UX en UI design zorgt voor een optimale ervaring voor de gebruiker. De eindgebruiker staat centraal tijdens al onze app producties.

Kwaliteit code


Een code van hoge kwaliteit zorgt voor het voortijdig opsporen van bugs, een langere levensduur van de app en een besparing op (ontwikkel) en onderhoudskosten.

App marketing

Wij kunnen ons ontfermen over de marketing van jouw app. Wij hebben ervaring met onder andere: ASO, SEO, Social Media en SEA. Afhankelijk van jouw doel stellen we een strategie op.

Onze beste app ontwikkelaars: het team

Wij stellen ze graag aan je voor: het Coffee IT ontwikkelteam. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis in huis om van jouw concept de beste app te ontwikkelen. Onze visie is dat technologie een verlengstuk is van de gebruiker en innovatieve technologie het doel heeft het leven gemakkelijker te maken. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een passie voor tech en heeft een eigen specialisme. Onze developers kunnen een app ontwikkelen met een framework of besturingssysteem naar keuze. Zo ontwikkelen wij native, hybride, web, blockchain, zorg-apps en meer. Ben je nog niet zeker over welk type app past bij jouw doelgroep? Dan adviseren wij je hierin graag. Met onze expertise, ervaring, flexibiliteit en transparante werkcultuur zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT