Een professionele app ontwikkelen

Door een ervaren app ontwikkelaar 

Wil je een maatwerk app ontwikkelen? Wij helpen je graag verder. Als specialist in app ontwikkeling hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van gepersonaliseerde apps. Wil je een E-learning app ontwikkelen, een native IoT app of een blockchain based zorg app? Ons multidisciplinair team in Utrecht kan elk type app ontwikkelen. Als fullservice app ontwikkelaar weten wij wat er gedurende het gehele ontwikkelproces allemaal bij komt kijken. Van de beginfase tot release treden wij daarom op als jouw ontwikkelpartner. Bij al onze projecten staan een kwalitatieve code en unieke gebruikerservaring centraal. Meer weten? Lees dan verder of neem direct contact op.

Direct contact
App ontwikkelen bij Coffee IT

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio

App ontwikkelen door Coffee IT

Onze ontwikkelaars hebben inmiddels ruim honderd apps ontwikkeld voor tientallen klanten. Van scale-ups tot internationale corporaties, wij verwelkomen elke type opdrachtgever. Dit maakt ons werk nu juist zo uitdagend. Bij Coffee IT hebben wij namelijk het doel om het leven van de eindgebruiker gemakkelijker te maken. Dit doen wij door unieke apps te ontwikkelen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de eindgebruiker en de opdrachtgever.

109

Apps

51

Klanten

250K

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

Het ontwikkelproces

Benieuwd hoe wij een app ontwikkelen? Onze app producties ontwikkelen wij in een vijftal fasen. De eerste stap is de oriëntatiefase. Tijdens deze fase vragen wij de opdrachtgever (jou?) het hemd van het lijf en brengen we alle wensen in kaart. Een gedegen doelgroeponderzoek is één van de speerpunten voor een succesvolle app productie. Wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan beginnen we het ontwikkelen van de app. Bij Coffee IT werken we in twee wekelijkse sprints volgens de Scrum methodiek. Zo krijg je toegang tot ons scrumbord (onze werkplanning) en krijg je de wireframes en bètaversies toegestuurd. Hierdoor ben je ten allen tijde betrokken bij het project en kan er snel geschakeld worden waar nodig. 

Bekijk ons app ontwikkelproces

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

De eindgebruiker


Door een prachtig UX design en interface ervaart de gebruiker de app optimaal. Door meerdere wireframes te ontwerpen en uitvoerig te testen heeft de app een ijzersterke structuur en ultieme gebruikerservaring.

Kwaliteit code


Wij ontwikkelen apps met de laatste tools en trends op het gebied van app ontwikkeling. Dit garandeert een app van hoge kwaliteit. Dit betekent dat bugs snel worden opgespoord en je bespaart op onderhoud.

App marketing


Voor het succes van jouw app zijn actieve gebruikers noodzakelijk. Wij kunnen jou begeleiden met de marketing en meer conversie realiseren. Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij ervaring met: ASO, SEO, Social Media en SEA.

Specialisten, geen generalisten

Wij stellen ze graag even voor: het Coffee IT ontwikkel team. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis om van jouw concept een geslaagde app te ontwikkelen. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een passie voor tech en heeft een eigen specialisme. Hierdoor kunnen onze developers een app ontwikkelen met elk framework of besturingssysteem naar keuze en werkt er altijd eens specialist aan de app. Ben je nog niet zeker over het type app wat past bij jouw doelgroep? Dan adviseren wij je graag. Met onze expertise, ervaring, flexibiliteit en transparante werkcultuur ontwikkelen wij de meest uiteenlopende applicaties. Dit doen wij allemaal in-house, vanuit ons kantoor in Papendorp.

ONTMOET HET TEAM

Coffee IT ontwikkelt:

ONZE SPECIALITÉ
 • Operationeel management
 • In-house app ontwikkeling
 • Graphic & UI design
 • Hoge kwaliteit code
 • Doelgroepenonderzoek
 • Betrokken ontwikkelpartner
 • App marketing
 • App A/B-testing
ONZE KLANTEN
 • Scale ups
 • Corporates
 • Gezondheidsinstellingen
 • Overheidsorganisaties
 • Musea & theater
 • MKB

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger