Wil je een app ontwikkelen? Dan helpen wij je graag verder. Als specialist in app ontwikkeling hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van hoogstaande apps. Van native iOS of Android apps tot hybride of PWA’s. Ons multidisciplinair team in Utrecht kan elk type app bouwen. Als fullservice app ontwikkel bureau weten wij als geen ander wat er gedurende het gehele ontwikkelproces bij komt kijken. Van de beginfase tot release treden wij daarom op als jouw ontwikkelpartner. Bij al onze projecten staan een kwalitatieve code en unieke gebruikerservaring centraal. Wil je meer weten? Bekijk dan ons portfolio voor actuele projecten of neem direct contact op.

NEEM CONTACT OP
App ontwikkelen Freeontour

Apps ontwikkeld door Coffee IT

Onze ontwikkelaars hebben inmiddels ruim honderd apps ontwikkeld voor tientallen klanten. Van een scale-up tot een internationale zorginstelling, wij verwelkomen elke type opdrachtgever. Dit maakt ons werk nu juist zo uitdagend. Bij Coffee IT hebben wij namelijk het doel om het leven van de eindgebruiker gemakkelijker te maken. Dit doen wij door unieke apps te ontwikkelen die volledig zijn afgestemd op de wensen van de eindgebruiker en de opdrachtgever.

109

Apps

51

Klanten

250.000

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

Hoe wij bij Coffee IT een app ontwikkelen

Benieuwd hoe wij een app ontwikkelen? Dit doen wij over het algemeen in een vijftal standaard stappen. De eerste stap bestaat uit de oriëntatiefase. Tijdens deze fase vragen wij de opdrachtgever (jou?) het hemd van het lijf en leggen we alle facetten en wensen van de app in kaart. Een gedegen doelgroeponderzoek is namelijk één van de speerpunten voor een succesvolle app productie. Pas als alle wensen in kaart zijn gebracht beginnen we met de kickoff: het ontwikkelen van de app. Bij Coffee IT werken we altijd in twee wekelijkse sprints volgens de Scrum methodiek. Hierbij krijg je toegang tot ons scrumbord (onze werkplannign). Hierdoor ben je ten allen tijde betrokken bij het project en kan er snel geschakeld worden waar nodig. 

Bekijk ons app ontwikkelproces

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

De eindgebruiker


De eindgebruiker staat centraal bij een app productie. Door een prachtig UX design en interface ervaart de gebruiker de app optimaal. Door meerdere wireframes te ontwerpen en te testen heeft de app een ijzersterke structuur en user experience. 

Kwaliteit code


Wij ontwikkelen elke app met de laatste technieken en trends op het gebied van app development. Hierdoor ben je gegarandeerd van een app met hoge kwaliteit code. Zo bespaar je aan onderhoud en worden bugs vroegtijdig opgespoord.

App marketing


Voor het slagen van de app zijn actieve gebruikers noodzakelijk. Wij kunnen bijdragen met de marketing, afhankelijk van het doel en type app. Voorbeelden van ervaringen die wij hierin hebben zijn: ASO, SEO, Social Media en SEA.

Specialisten, geen generalisten

Wij stellen ze graag aan je voor: het Coffee IT team. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis in huis om van jouw concept een geslaagde app te ontwikkelen. Onze visie is dat technologie een verlengstuk is van de gebruiker, en geavanceerde technologie heeft het doel het leven gemakkelijker te maken. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een passie voor tech en heeft een eigen specialisme. Onze developers kunnen een app ontwikkelen met een framework of besturingssysteem naar keuze. Ben je nog niet zeker over het type app voor jouw doelgroep? Dan adviseren wij je hierin graag. Met onze expertise, ervaring, flexibiliteit en open werkcultuur zorgen we ervoor dat we altijd een stapje voor blijven op de rest.

PORTFOLIO

Recente projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger