Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een app ontwikkelaar die uw wensen kan vertalen naar een app? Maak dan kennis met Coffee IT. Wij zijn de aangewezen app ontwikkelaar als het gaat om de ontwikkeling van apps voor smartphones, tablets, smartwatches en smart tv’s. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een app voor een start-up, een MKB-bedrijf of een vereniging. Wij zijn in staat een succesvolle mobiele app te realiseren die voldoet aan uw wensen en die bijdraagt aan het behalen van uw doelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met app ontwikkelaar Coffee IT.

App ontwikkelaar Coffee IT


Bij app ontwikkelaar Coffee IT in Utrecht kunt u een app laten maken voor alle platformen en apparaten. Wij ontwikkelen native en hybride apps voor iOS, Android en Windows Phone. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een web app te laten ontwikkelen. Bij het ontwikkelen van een app stellen wij de eindgebruiker altijd centraal. Daarnaast houden wij rekening met de laatste design trends en nieuwste technologieën. Zoals u van een gedegen ontwikkelaar mag verwachten ontwikkelen wij uw app met oog op de toekomst. Op basis van een sterk concept, een gebruiksvriendelijk ontwerp en kwalitatief hoogwaardige code ontwikkelen wij graag een succesvolle app.

Uw bedrijfsdoelen komen niet tot hun recht zonder goede promotie van uw app. Een ervaren app ontwikkelaar houdt hier rekening mee. Als ervaren full service app ontwikkelaar bieden wij uw app ontwikkel traject van A tot Z. Van het design tot de distributie in de app stores.

App ontwikkelaar

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
Werkwijze app ontwikkelaar Coffee IT

Werkwijze bij het ontwikkelen van een app


Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zijn wij in staat om een succesvolle app te ontwikkelen. Uit ervaring weten wat dat veel opdrachtgevers beperkte kennis hebben dan de technische aspecten. Daarom treedt Coffee IT op als expert en adviseur. Door onze verantwoordelijkheid te nemen en u te begeleiding tijdens het gehele app ontwikkeltraject kunnen wij optimaal resultaat garanderen.

Als opdrachtgever heeft u korte lijnen met onze developers. Indien gewenst kan ons team uw app middels een API koppelen met uw bestaande IT-systemen. Wanneer dit nodig is werken wij hiervoor met uw team op locatie. Als app ontwikkelaar hebben wij al samengewerkt met klanten in Amsterdam en Amersfoort.

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwikkelaar

Native, hybride en web app ontwikkelaar


De keuze voor de juiste techniek achter uw app is één van de belangrijkste keuzes in het app ontwikkeltraject. Als ervaren app ontwikkelaar zijn wij in staat om zowel een hybride app, native app als web app voor u te ontwikkelen. Wij voorzien u graag van onafhankelijk advies wat betreft de kosten en baten van uw app.

Benieuwd naar welke soort app voor u het meest geschikt is? Bekijk dan eens onze keuzegids  met betrekking tot hybride, web en native. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

App ontwerp & UX design


Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten stellen wij uw eindgebruikers centraal. Onze app designers maken een ontwerp die aansluit bij de wensen en behoefte van uw doelgroep.


App ontwikkelen


App ontwikkelaar Coffee IT ontwikkelt apps voor smartphones, tablets en smartwatches. Wij zijn in staat om uw app zowel native, hybride als voor web te ontwikkelen. Kwaliteit van de code staat bij ons hoog in het vaandel.


App marketing


Om uw app na de lancering onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep kunnen wij u tevens helpen met app promotie. Op basis van een marketingplan voeren wij de actiepunten uit zodat het succes van uw app wordt vergroot.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op