Direct op de koffie?

40+ bedrijven

Wij hebben voor meer dan 40+ bedrijven hebben wij een app ontwikkeld. Van internationale corporaties tot start-ups.

Meer dan 100+ apps

Coffee IT heeft meer dan 100+ applicaties (backends, API's, CMS'en) ontwikkeld voor Android, iOS en web.

80% kans op match

Wanneer u een vrijblijvende afspraak met ons maakt is er 80% kans op een match op basis van een eerste gesprek.

App laten ontwikkelen in 's-Hertogenbosch?


Wilt u een app laten ontwikkelen in de regio van Den Bosch? Maak dan kennis met app ontwikkelaar Coffee IT. Wij zijn de aangewezen partner als het gaat om de ontwikkeling van krachtige apps. Ons kantoor gevestigd in het centrum van Utrecht. Echter zijn we in 2014 beginnen met het ontwikkelen van apps in nabij ‘s-Hertogenbosch. Sindsdien hebben al meer dan 40+ bedrijven een app laten maken door Coffee IT.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor iOS (iPhone, iPad, etc), Android (smartphone, tablet, etc.) en Windows (web, desktop, etc.). Heeft u een app idee? Of wilt u meer weten over de ontwikkeling van een app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee omtrent de realisatie van uw mobiele applicatie.

Neem contact op
App laten ontwikkelen Den Bosch
App ontwikkelen in 's Hertogenbosch

Het app ontwikkelproces


Ons app ontwikkelproces bestaat uit vijf stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer. Wij begeleiden wij u door elke fase van het app ontwikkeltraject. Indien mogelijk geven wij u onafhankelijk advies om tot het best mogelijk resultaat te komen.

Doordat wij werken volgens een Agile (scrum) werkwijze kunnen een app opleveren in een zeer korte levertijd. Dit heeft een positieve invloed op de time-to-market en uw concurrentiepositie.

Bij Coffee IT behandelen we elke app aanvraag uniek. We denken hierbij graag met u mee omtrent het idee en concept. Daarnaast kijken we naar de gewenste functionaliteiten, de doelen, de doorlooptijd en het beschikbare budget.

Bekijk ons app ontwikkelproces

Concept & design


Coffee IT gaat altijd voor het beste resultaat. Daarom denken we graag met u mee omtrent uw app concept. Op basis van een vooraf uitgedacht wireframe gaan onze UI & UX designers aan de slag met het een vooruitstrevend ontwerp van uw app. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en richtlijnen van Apple, Google en Windows. Dit stelt ons in staat om een fraai app design op te leveren welke aansluit bij uw doelgroep.


App ontwikkeling


Wij ontwikkelen maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Hierbij maken wij gebruik van de meest moderne technieken en frameworks. Hierdoor kunnen wij apps maken van hoge kwaliteit die klaar zijn voor de toekomst. Door effectief te testen en bugs tijdig op te lossen kunnen wij een goede performance garanderen. Eventuele app updates en technisch onderhoud is hierdoor eenvoudiger uit te voeren.


App marketing

Elke succesvolle app wordt gekenmerkt door goede zichtbaarheid binnen en buiten de app stores. Daarom helpen wij u graag met het vermarkten van uw app. Op basis van een sterk marketingplan en doordachte strategie kunnen wij downloads en actieve gebruikers realiseren. Onze app marketing specialisten hebben ervaring met SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO).

Krachtige apps voor alle platformen


Wij ontwikkelen apps voor alle mobiele platformen. Of het nu gaat native, hybride of web app. Ons gedreven team is altijd in staat om een resultaatgerichte app te ontwikkelen. Wij beschikken over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor iOS, Android en Windows. Naast apps voor mobiele besturingssystemen realiseren wij tevens web applicaties.

Coffee IT bouwt applicaties voor alle mobiele devices. Wij hebben de kennis én ervaring op het gebied van apps voor smartphones, tablets,  smartwatches (wearables) en smart tv’s.

Wilt u ook een app laten bouwen? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij app ontwikkelaar Coffee IT. Tijdens een adviesgesprek bespreken we graag met u de mogelijkheden.

Neem contact op
App laten maken Den Bosch

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Apps door Coffee IT 's Hertogenbosch

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is dé app ontwikkelaar in de regio van Den Bosch. Wij ontwikkelen streven altijd naar een ultieme klantervaring, een onderscheidend design en een resultaatgerichte app van de hoogste kwaliteit.

  • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
  • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
  • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
  • Expertise in design, techniek en marketing

Kom vrijblijvend op de koffie


Wilt u een app laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als betrokken app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent uw app idee en concept. Daarnaast zijn we u graag van dienst met het positioneren en promoten van uw app.

Indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend adviesgesprek bent u van harte welkom in ons kantoor. Echter zijn we niet gevestigd in de buurt van de Sint Janskathedraal of het Noordbrabants museum. Het kantoor van app ontwikkelaar is namelijk gevestigd in het centrum van Utrecht. Vanaf Den Bosch is het nog geen half uur rijden naar het kantoor van Coffee IT.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons dan weten! Onder het genot van een kopje koffie (met Bossche bol) bespreken we graag de mogelijkheden.

App ontwikkelaar Den Bosch

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT