40+ bedrijven


Sinds onze oprichting in 2014 hebben wij als app ontwikkelaar Den Bosch voor meer dan 40 opdrachtgevers een app ontwikkeld. Wij verwelkomen elk type opdrachtgever, van overheden of internationale enterprises tot startups.

100+ apps

Als specialist in app development zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van elk type app. Wij ontwikkelen naast de meer gangbare platformen zoals Android, iOS en web ook complexe apps zoals blockchain of makelaardij apps.

Adviseur & sparringpartner


Wij treden op als sparringpartner tijdens het gehele ontwikkelproces, van concept tot release. Doordat wij één op één communicatie hanteren kunnen wij snel schakelen indien nodig en ben je altijd betrokken.

App ontwikkelaar Den Bosch

Wil je een app laten ontwikkelen door een ontwikkelaar die met je meedenkt, van concept tot release? Wij zijn de aangewezen partij voor het ontwikkelen van maatwerk apps. Bij de ontwikkeling van apps ligt onze focus altijd op een tweetal speerpunten: een optimale gebruikerservaring en optimale code. Alleen zo ben je verzekerd van een kwalitatieve app die toekomstbestendig is. Al onze app producties ontwikkelen wij volledig in-house, vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Ons kantoor is verplaatst naar het centrum van Utrecht om beter bereikbaar te zijn voor opdrachtgevers. Je kunt ons bezoeken op het kantoor in Utrecht, of wij kunnen op locatie komen in Den Bosch.

App ontwikkelaar Den Bosch

De voordelen van het inhuren van een professionele app ontwikkelaar zoals Coffee IT

Als fullservice app ontwikkelaar Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor elk platform en voor elk device. Door een ervaren ontwikkelaar in te schakelen bespaar je vaak op tijd en kosten. Andere voordelen zijn:

  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van alle typen apps
  • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en het bereiken van de doelgroep
  • Er kan snel geschakeld worden indien nodig door onze Agile werkwijze
  • Transparant; wij geloven in heldere communicatie en korte lijnen
  • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als partner gedurende het gehele proces
BEKIJK ONS PORTFOLIO

Ons app ontwikkelproces

Elke app ontwikkeling kent bij ons een vijftal fasen. Deze zijn: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publicatie. Tijdens elke fase begeleiden wij je door het proces en hanteren wij één op één communicatie, zo kan er altijd snel worden geschakeld indien nodig.

Doordat wij werken volgens een Agile (scrum) werkwijze middels tweewekelijkse sprints kunnen een app opleveren in een relatief korte levertijd. Dit heeft een positieve invloed op de time-to-market, de kosten en de concurrentiepositie.

Elk app concept is uniek. Wij denken daarom graag mee omtrent het concept, de gewenste functionaliteiten, de doelen en de doorlooptijd. Indien wenselijk dan kunnen wij ons ontfermen over de app marketing. Zo haal je meer rendement uit je app en ben je verzekerd van meer downloads of leads in stores. Meer weten over ons ontwikkelproces? Klik op onderstaande button voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op.

Bekijk ons app ontwikkelproces
App ontwikkelen in 's Hertogenbosch

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

Krachtige apps voor alle platformen

Wij ontwikkelen apps voor alle mobiele platformen. Zo ontwikkelen wij apps voor bijvoorbeeld smartphones, tablets, smartwatches (wearables) of smart tv’s. Of het nu gaat om instant, native, hybride of blockchain apps. Ons gedreven team is altijd in staat om een resultaatgerichte app te ontwikkelen. Naast apps voor mobiele besturingssystemen, kunnen wij tevens web applicaties of PWA’s ontwikkelen.

Welk type app het meest geschikt is voor jouw doel hangt af van een tal van facetten. Een gedegen doelgroeponderzoek is misschien één van de belangrijkste voorspellers van een succesvolle app. Waar bevindt de doelgroep zich, welke behoeften spelen er en welke devices worden veelal gebruikt? Onze expertises stellen ons in staat je te voorzien in een gedegen advies. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise binnen het Coffee IT team. Of het nu gaat om een optimaal UX design, een concurrentieanalyse of app marketing campagnes, wij helpen je graag. Doordat wij in multidisciplinaire teams aan jouw app werken weet je zeker dat de app wordt ontwikkeld door specialisten.

OFFERTE AANVRAGEN
App ontwikkelen Den Bosch

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT