HYBRIDE APPS

Een app met een groot bereik en een (kosten)efficient ontwikkeltraject? Een hybride app is direct beschikbaar voor miljarden gebruikers van zowel Android als iOS devices. Met gebruik van de nieuwste technieken in hybride app ontwikkeling, realiseren wij een kostenefficiënte app die de prestaties van native apps nagenoeg evenaren.

Coffee IT is genomineerd als top cross-platform mobile app developer door Techreviewer. Veel klanten laten bij ons een hybride app ontwikkelen.

Bekijk onze hybride applicaties
Hybride app

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Hybride app laten maken

Hybride apps zijn geschikt voor elke industrie en te implementeren in vrijwel elke bedrijfsstrategie. Als full-service hybride app ontwikkelaar weten wij als geen ander wat de voordelen zijn van een cross-platform oplossing. Wij denken graag mee van strategie tot het onderhoud van de app.

Ons ontwikkel proces
Hybrid app Knaek

iOS of Android? Waarom niet beide.

Een hybride app is direct beschikbaar voor zowel iOS als Android, zonder dat hier voor elk platform een aparte app ontwikkeling nodig is. Dit noemen wij ook wel cross-platform. Zo bereik jij bij de lancering direct miljoenen smartphone gebruikers.

WIJ DENKEN GRAAG MEE

Twijfel je over welke techniek het beste past bij jouw app idee? Een succesvolle app start met een duidelijke strategie. Tijdens de Accelerator Day creëren wij gezamenlijk een duidelijke roadmap voor jouw concept.

ONZE HYBRIDE DEVELOPERS HALEN HET BESTE UIT BEIDE PLATFORMEN

het team

"IK DOE NIET MEE AAN DE STRIJD TUSSEN IOS EN ANDROID, IK HAAL HET BESTE UIT BEIDE"

ONZE TECHNIEK VOOR CROSS PLATFORM APP DEVELOPMENT

Als specialist in app ontwikkeling weten wij waar de kansen liggen en hoe je een stabiele hybride app bouwt die klaar is voor de toekomst. Onze hybride developers treden tijdens de ontwikkeling van de app op als technisch partner, zo bouwen we samen een duurzame oplossing die aansluit bij de eindgebruiker. Onze developers zijn gespecialiseerd in React Native.

REACT NATIVE

Als gepassioneerde techgeeks gebruiken wij de laatste tools en trends op het gebied van hybride app development: React Native applicaties.

React Native is een relatief nieuwe programmeertechniek die vergelijkbare native prestaties levert. Niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers zijn groot fan van deze cross-platform techniek. Benieuwd naar onze laatste React Native app? Bekijk dan de portfolio pagina van de app ‘Knaek.

React native app laten maken

In-house developer

Wij ontwikkelen al onze apps met eigen developers. In kleine Scrum teams wordt de beste kwaliteit hybride app ontwikkeld.

ONTMOET HET TEAM

Geoptimaliseerde werkwijze

Als opdrachtgever ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en heb je directe communicatie met de projectleider.

Onze werkwijze

Maatwerk oplossingen

Al onze apps worden ontwikkeld vanuit de doelstellingen van de opdrachtgever en sluiten aan bij de wensen van de eindgebruiker.

Ons portfolio

”Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. De Knaek-app is afgelopen maand al meer dan 30.000x gedownload. Dit is een jonge flexibele club die graag met je mee denkt"

- Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp

Meer over de Knaek app

APPS VOOR APPLE ÉN ANDROID

Het ontwikkelen van een hybride app kan voordeliger zijn dan twee afzonderlijke native apps. In veel gevallen kan een hybride app een goede oplossing zijn voor je bedrijf. Misschien wil je de klant of het personeel beter bedienen, kan een proces geoptimaliseerd worden of er winst en groei worden gerealiseerd.

De grootste voordelen van een maatwerk hybride app zijn:

  • Je gaat voor efficiëntie en een groot bereik 
  • De grafische kracht en snelheid van een native app
  • De app werkt op naadloos op Apple en Android systemen
  • Jouw app wordt ontwikkeld door hybride experts
Native app

BEKIJK ONZE REACT NATIVE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT