Direct op de koffie?

Wilt u een app laten bouwen en bent u op zoek naar een ontwikkelaar die dit kan verwezenlijken? Maak dan kennis met Coffee IT. Wij zijn ervaren in de ontwikkeling van apps voor zowel smartphones, tablets, smartwatches als smart tv’s. Wij staan u bij in het gehele ontwikkeltraject vanaf het concept en design tot de ontwikkeling en distributie in de app stores. Wilt u uw app laten bouwen door Coffee IT en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Uw partner voor de ontwikkeling van apps


Coffee IT is de aangewezen app bouwer als het gaat om de realisatie van iOS apps, Android apps en Windows Phone apps. Wij bouwen apps die klaar zijn voor de toekomst. Ons team is volledig op de hoogte van de laatste trends en richtlijnen van Google, Microsoft en Apple. Bovendien gebruiken wij vooruitstrevende app ontwikkel-technieken. U kunt bij Coffee IT terecht voor het laten bouwen van een krachtige app.

Als partner op het gebied van app ontwikkeling denken wij graag met u mee. Tijdens het bouwen van een app komt u voor lastige beslissingen te staan waar we u graag me helpen. Wij begeleiden u door het gehele app ontwikkeltraject en voorzien u waar mogelijk van goed onderbouwd advies.

App laten bouwen

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App ontwikkelproces Amsterdam

Hoe werkt het bouwen van een app?


Elke succesvolle app bestaat uit een krachtig concept. Daarom beginnen we met het in kaart brengen van de fundamentele eigenschappen van uw organisatie. Op basis van uw projectdoelen stellen we samen een plan van aanpak op. Vervolgens gaat ons team aan het werk met de realisatie van uw app.

Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij in een zeer korte tijd uw wensen vertalen naar een goed werkende app oplossing. Ons proces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

Gedurende het proces helpen wij u bij het maken van technische keuzes. Wanneer u een app bij Coffee IT heeft laten bouwen helpen wij u, na de lancering in de app stores, tevens met het promoten van uw app.

Wat kost het laten bouwen van een app?


De kosten voor het laten bouwen van een app zijn afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de techniek (native, hybride of web), de besturingssystemen en het type mobiele apparaten waarvoor uw app geschikt dient te zijn. Ook de functionaliteiten zoals databases, API koppelingen, GPS functionaliteit en pushnotificaties zijn van invloed op de prijs.

In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we graag meer over de ontwikkelkosten. Op basis van uw wensen en doelstellingen doen we u een passend voorstel die aansluit bij uw budget en tijdsplanning.

Offerte aanvragen
Kosten app laten bouwen
App laten bouwen door Coffee IT

Wat is uw app idee?


Coffee IT is specialist op het gebied van apps. Al meer dan 100+ bedrijven hebben door ons een app laten bouwen. Zowel start-ups als grote internationale corporaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij sparren graag over de mogelijkheden omtrent uw app idee.

Neem contact op

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Wilt u de ontwikkeling van een app overlaten aan een professionele partij? Kies van voor app ontwikkelaar Coffee IT. Wij beschikken over aantoonbare ervaring en kennis waarmee we voor u een resultaatgerichte app kunnen bouwen.

  • Bouwt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Bouwt apps met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
Apps door Coffee IT in Amsterdam

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App ontwerp & UX design


De basis van een succesvolle app is een gebruiksvriendelijk design. Onze app designers ontwerpen een app zodat deze aansluit bij de wensen en behoefte van uw doelgroep.


App ontwikkeling


App ontwikkelaar Coffee IT is in staat uw app zowel native als hybride te bouwen. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij voor smartphones, tablets en smartwatches.


App marketing


Na de lancering van uw app in de app stores staan wij u tevens bij in het promoten van uw app. Uitgangspunt hierbij is een sterk marketingplan die wij voor uw app opstellen én uitvoeren.


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger