Direct op de koffie?

Wilt u een app laten bouwen en bent u op zoek naar een ontwikkelaar die dit kan verwezenlijken? Maak dan kennis met app bouwer Coffee IT. Wij zijn ervaren in de ontwikkeling van apps voor zowel smartphones, tablets, smartwatches als smart tv’s. Wij staan u bij in het gehele ontwikkeltraject vanaf het concept en design tot de ontwikkeling en distributie in de app stores. Wilt u uw app laten bouwen door Coffee IT en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Een app laten bouwen door Coffee IT


App bouwer Coffee IT is een kwalitatieve app bouwer voor de ontwikkeling van  iOS, Android en Windows Phone apps volgens de laatste trends. Bij ons kunt u ook een web app laten bouwen. De eindgebruiker staat in een app centraal, wij houden rekening met de laatste technologieën en design trends om zo een perfecte ervaring te bieden. Bij Coffee IT kunt u een app laten bouwen met een fraai ontwerp, een intuïtieve user interface en een goed doordacht concept. Wij waarborgen een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers, de ontwikkelaars en u als opdrachtgever zodat we het maximale resultaat kunnen behalen.

Om uw bedrijfsdoelen te behalen is de promotie van uw app een belangrijk onderdeel. Door een gedegen plan kunnen wij het aantal gebruikers van uw app vergroten. Wanneer u uw app laat bouwen door Coffee IT dan helpen wij u in het gehele ontwikkeltraject van concept tot promotie.

App laten bouwen

Waarom uw app laten bouwen door Coffee IT?


  • Bouwt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Bouwt apps met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
Bouwen van een app

Werkwijze bij het bouwen van een app


Als u een app laat bouwen door Coffee IT kunt u rekenen op een nauwe samenwerking. Omdat bij veel opdrachtgevers de technische kennis ontbreekt stellen wij ons op als adviseur. Als app specialist staan wij u bij in het maken van belangrijke beslissingen tijdens het bouwen van een app. Door onze verantwoordelijkheid te nemen komen we samen tot het beste resultaat.

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

Native, hybride en web app laten bouwen

Native, hybride of web app laten bouwen


Het kiezen van de juiste techniek voor het laten bouwen van uw app is van uiterst belang. Omdat wij alle specialismen in huis hebben kunnen wij, als app ontwikkelaar, u voorzien van onafhankelijk advies wat betreft de kosten en baten van uw app.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen een hybride app, web app of native app? In onze handige keuzegids hebben we de voor- en nadelen voor u op een rijtje gezet.

App ontwerp & UX design


De basis van een succesvolle app is een gebruiksvriendelijk design. Onze app designers ontwerpen een app zodat deze aansluit bij de wensen en behoefte van uw doelgroep.


App bouwen


App bouwer Coffee IT is in staat uw app zowel native als hybride te bouwen. Afhankelijk van uw wensen ontwikkelen wij voor smartphones, tablets en smartwatches.


App marketing


Na de lancering van uw app in de app stores staan wij u tevens bij in het promoten van uw app. Uitgangspunt hierbij is een sterk marketingplan die wij voor uw app opstellen én uitvoeren.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op