Wil je een app laten bouwen voor jouw merk, onderneming, bedrijf, startup of concept? Dan ben je waarschijnlijk opzoek naar een app ontwikkelaar die jouw concept kan vertalen naar een succesvolle app. Bij Coffee IT zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische oplossingen die het leven van gebruikers gemakkelijker maken. Wij kunnen elk type app bouwen, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever en die van de doelgroep. Doordat wij tijdens de app ontwikkeling altijd vanuit de eindgebruiker denken, ontwikkelen wij apps op een gebruiksvriendelijke en intuïtieve wijze. Tijdens de ontwikkeling hanteren wij korte communicatielijnen. Wij vinden het belangrijk om samen tot een succes te komen. Dit houdt in dat je als opdrachtgever altijd nauw betrokken bent, frequent wireframes en bèta versies toegestuurd krijgt en ons altijd kan bellen voor sparringsessies of vragen.

NEEM CONTACT OP
App laten ontwikkelen door Coffee IT

Onze app bouwers: het Coffee IT team

Dit zijn ze: onze app bouwers. Dit gedreven team heeft een diepgewortelde passie voor innovatie, technologie en natuurlijk apps ontwikkelen. Ons multidisciplinaire team werkt in kleine teams aan app producties. Zo weet je zeker dat er altijd een specialist bezig is als je een app wilt laten bouwen, of het nu gaat om een native app, hybride, PWA of een whitelabel applicatie. Ben je nog niet over uit welk type app het beste past bij jouw doelgroep? Wij begeleiden je graag in deze keuze. 

De voordelen van het inhuren van een specialist voor jouw app:

  • Gegarandeerd een app van hoge kwaliteit
  • Een app met weinig bugs en onderhoud
  • Een team van specialisten als jouw partner
  • Kennis van alle type apps en frameworks
  • Alle kennis in-house vanuit ons eigen kantoor
VRAAG EEN OFFERTE

UI & UX gebruiksvriendelijk


Een goed doordacht en uitgewerkt UX en UI design zorgt voor een optimale gebruikerservaring. De eindgebruiker staat centraal tijdens al onze app producties.

Kwaliteit & levensduur


Een code van kwaliteit zorgt voor het verminderen van bugs, een langere levensduur van de app en een besparing op (ontwikkel) en onderhoudskosten. Jouw app gaat langer mee!

Support & service


Wij leveren maatwerk diensten gedurende het hele ontwikkel proces. Zo staan wij klaar voor een voorafgaand doelgroeponderzoek, app marketing of evaluatie sessie na de oplevering voor doorontwikkeling.

Waarom zou je een app laten bouwen?

Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dagelijks gebruiken consumenten tientallen apps. Of het nu voor werk is, amusement, online shoppen of het managen van afspraken. Bij Coffee IT geloven wij dat apps iets moeten toevoegen. Ze moeten meerwaarde bieden voor de opdrachtgever en voor de gebruiker. Apps zijn vaak een uitstekende tool voor proces optimalisatie. Zo besparen ze in tijd, werk, papier, arbeidsuren en zorgen ze voor meer tevredenheid, merkbekendheid en gemak. Een app is de ultieme tool voor efficiëntie en effectiviteit. Dit geldt voor kleine bedrijven zoals startups of grote corporates zoals de Rabobank. Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij voor grote en kleine bedrijven succesvolle apps mogen ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden naar onze app producties en wil je een app laten bouwen bij ons? Bekijk dan ons portfolio.

BEKIJK PORTFOLIO

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger