MAATWERKAPP LATENBOUWEN

Wil je een app laten bouwen die precies is afgestemd op jouw (bedrijfs) doelen? Als ervaren app ontwikkelaar hebben wij veel klanten geholpen met het realiseren van meer succes. Een professionele app is onmisbaar in deze mobile-first generatie en draagt bij aan groei, meer omzet en optimalisatie. Als app ontwikkelaars staan wij voor deskundigheid, maatwerk en het bieden van technisch advies waar nodig.

Meer weten over het bouwen van maatwerk apps en de bijbehorende kosten? Neem vrijblijvend contact op, onze mobiele app specialisten staan voor je klaar.

Direct contact

WAT IS JOUW VOORDEELVAN MAATWERK?

Meer succes

Met maatwerk realiseer je meer rendement. Denk aan een app die tientallen duizenden keren wordt gedownload, een bedrijfsproces efficiënter inricht of meer merkbekendheid realiseert.

Gepersonaliseerde oplossing

Een professionele app is specifiek ontwikkeld op basis van de gestelde doelen en wensen van zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. De app doet precies wat hij moet doen.

Technisch partner

Als fullservice in-house ontwikkelaar treden wij op als technisch partner van conceptfase tot release. Wij zijn zowel adviseur en sparringpartner en onze frisse blik zorgt voor meer succes voor jouw app.

Wouter van Eldrijk, DutchChannels


“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DuthChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke, branded en niche video channels.

Bekijk de casus
DutchChannels app

EEN PROFESSIONELE APP LATEN BOUWEN

Bij Coffee IT geloven wij dat apps iets moeten toevoegen. Een app moet meerwaarde bieden voor de opdrachtgever én voor de gebruiker. Een maatwerk app helpt een proces efficiënter in te richten, creëert meer bekendheid, bespaard tijd, werk en arbeidsuren of biedt de klant een extra service. Een goed voorbeeld van een app die aan bijna al deze onderdelen voldoet is de app die wij recentelijk hebben ontwikkeld voor Roompot. De app combineert de kracht van het Internet of Things met ultiem gebruikersgemak, doordat gebruikers kunnen inchecken met hun smartphone.

Voor welke doelgroep laat je een app bouwen?

Voor elke doelgroep kunnen wij een app ontwikkelen die specifiek is ontwikkeld op de behoefte van de app gebruiker. Dit zorgt voor meer app-succes en in-app handelingen. Wij hebben bijvoorbeeld ervaring met het ontwikkelen van een korting app voor studenten, of het ontwikkelen van een zorg app voor zorgbehoevenden. Op basis van waar de doelgroep zich begeeft kunnen wij een native iOS of Android app, hybride- of een webapplicatie ontwikkelen.

Benieuwd hoe wij een app ontwikkelen van begin tot eind?

Bekijk ons werkproces
App laten ontwikkelen het proces
App laten bouwen

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE EEN PROFESSIONELE APPLICATIE ONTWIKKELAAR INHUURT?

Naast onze ervaren developers, energieke (Scrum) aanpak en scherpe geest kun je het volgende verwachten wanneer je de app door ons laat bouwen:

  • Functionaliteiten op basis van jouw wensen en targets
  • Je kunt zelf data verzamelen en verwerken (CMS integraties)
  • Wij zijn gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor elk framework en elk besturingssysteem
  • De app is gebouwd met een goede code, heeft weinig onderhoud nodig en vertoont weinig bugs
  • Fullservice aanpak: onze designers, marketeers en developers werken samen voor jouw app succes
  • Waar nodig denken wij proactief mee met het concept of het verdienmodel van de app
  • Jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code
  • De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden
  • Jouw app is klaar voor duizenden actieve gebruikers

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

BENIEUWD WAT HET KOST OM JOUW APP TE LATEN BOUWEN?

Vul onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk in. Wij voorzien je zo spoedig mogelijk van een kostenindicatie voor het ontwikkelen van de app. Vergeet hierbij niet alle onderdelen in te vullen zoals eerder genoemd onder het kopje ‘welke factoren zijn van invloed op de kosten voor jouw app’.