APP LATENBOUWEN

Wil je een app laten bouwen die kwaliteit en kracht uitstraalt? Met meer dan zes jaar app ervaring en een team van eigen (in-house) developers, weten we hoe we een succesvolle app moeten bouwen. Een app met veel potentie vergt een maatwerk aanpak en een professionele partij.

Op deze pagina leggen we alles uit over het laten bouwen van een professionele app door app ontwikkelaar Coffee IT.

Bekijk onze klanten
App laten bouwen

"Coffee IT helps us offload some app development work and act as a general sparring partner. They are easy to work with because of their technical know-how and clear communication".

Marco Veilinga - Spindle Devhouse

Bekijk alle reviews
Github logo Phone LIb

Bedrijfsoptimalisatie

Een service verkopen of procesoptimalisatie? Wat het doel van de app ook is, als het niet zorgt voor meer succes dan hebben wij ons werk niet goed gedaan.

Neem contact op

Eindgebruiker centraal

De eindgebruiker staat centraal bij elke app die wij bouwen. Niet alleen sluit de app naadloos aan op de behoefte van jouw doelgroep: de app verrast ze en biedt meerwaarde.

Bekijk al onze apps

Codeer-chirurgen

Onze developers hebben een duidelijke passie: complexe maatwerk apps maken. Met eigen programmeurs werken we vanuit Utrecht in een goed geolied multidisciplinair team.

Ontmoet het team

GEFASEERD EEN APP BOUWEN

Met onze Scrum werkwijze hebben we inmiddels een sterk portfolio opgebouwd. We mogen ons anno 2020 een fullservice app ontwikkelaar noemen en technisch partner van klanten als ROC en Deloitte.

In korte iteraties werken we aan de app en wordt het een levensvatbaar product. Tijdens het gehele proces heb je als opdrachtgever contact met de projectleider. In kleine multidisciplinaire teams werken we aan het succes van de app. De strategiefase, het design, het programmeren en het vermarkten van de app komt allemaal aan bod.

Neem contact op
App laten ontwikkelen het proces
Freaky Friday project4

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN APP?

Een professionele app wordt meestal ontwikkeld in enkele maanden. Zowel de kosten voor het laten bouwen van een app als de ontwikkeltijd voor het laten maken van een app hangen sterk af van de complexiteit. Heeft een app veel functies en moeten wij ook de backend ontwikkelen? Dan vergt dit logischerwijs meer ontwikkeltijd.

Afhankelijk van de gewenste ontwikkeltechniek (native, hybride, web, of iets anders..?) kunnen we vrijwel altijd binnen een maand beginnen met het ontwikkelen van de app na overeenstemming. Voor elke techniek en framework (of programmeertaal/besturingsysteem) hebben wij aparte specialisten: hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die je mag verwachten van een professionele partij. Heb je al een app-concept en ben je benieuwd hoe lang het duurt om jouw app te laten bouwen? Neem contact op met onze mobiele specialisten.

ONDERHOUD(KOSTEN) APP

Wanneer je een maatwerk app laat bouwen dan wil je dat de app goed werkt. En dat over een paar jaar nog steeds doet. Naast app-development, zijn wij gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van een app. Heb je al een bestaande app? Geen probleem, mits de code van goede kwaliteit is kunnen wij ook die in beheer nemen. Vraag meer over de app onderhoudskosten door contact op te nemen.

Lees hier meer over
onderhoudskosten app

DRIE PROJECTENDIE ONZE APP BOUWERS IN HET ZONNETJE ZETTEN

We vroegen het aan het app-team: welke app moet je ze laten bouwen?

Hybride app
React Native

Hybride team: ‘Dit was onze eerste app die we volledig hebben gerefactored in React Native. Dat maakt het een leuke uitdaging. Daarnaast wordt de app dagelijks duizenden keren gebruikt in België en Nederland.’

Native app (iOS & Android)
Swift en Kotlin

Native team: ‘In-lite combineert innovatieve Internet of Things technieken zoals domotica en BLE (Bluetooth). Daarnaast moet de koppeling tussen de hardware van In-lite en onze software naadloos met elkaar samenwerken. Dit maakt het een uitdagend project.’

Native app (iOS & Android)
Swift en Kotlin

Native team: ‘Het is gaaf om te zien dat een app succesvol is direct na lancering. Als je hard hebt gewerkt om in een korte tijd een professionele app te realiseren, je bent dan nauw betrokken bij het succes van de app.’

Gerelateerde zoekopdrachten

MEER WETEN

Er zijn helaas geen standaard kosten voor het laten bouwen van een app omdat dit maatwerk betreft. Wil je meer weten over de verschillende onderdelen van een app die van invloed zijn op de kosten? Lees dan deze pagina over de kosten voor een app.

In principe kunnen wij elk type app bouwen. Onze app ontwikkelaars komen het beste tot hun recht bij complexe technische vraagstukken en het toepassen van ingewikkelde en/of innovatieve technieken. Heb je al een concept voor een app en wil je die graag voorleggen? Neem vrijblijvend contact op. *

*Jouw app concept blijft geheim: wij hebben standaard een geheimhoudingsverklaring.

Helaas.. We horen het vaak. Met enige regelmaat krijgen we het verzoek een app te herontwikkelen die elders middels outsourcing is gemaakt. Dit kan niet altijd, omdat de kwaliteit onvoldoende is om op door te ontwikkelen. Een app laten maken in India of elders is niet per definitie een slecht idee: voor met name simpelere apps kan dit een prima goedkoper alternatief zijn. Maar wel duidelijke afspraken. Helaas vergt een complexere app meer maatwerk en expertise en vaak ook een gedegen onderhoudsplan.

We kregen deze vraag met enige regelmaat: ‘wat zijn de kosten voor het plaatsen van een app in de store(s)’?

We hebben dus besloten om hier een aparte rubriek aan te wijden. Kosten van een app in de appstore:

Google Play Store: eenmalig 25 dollar.
Apple App Store: 99 euro per jaar.

MEER INFORMATIE?

Wil je een app laten bouwen of heb je nog een vraag? We horen het graag. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

voice app ontwikkelen

BEKIJK ONZE APPS