VAN APP IDEE NAAR SUCCESVOLLE APP

Heb je een app idee? Dan wil je weten hoe je jouw app idee omtovert tot succesvolle app. Maar waar moet je beginnen? Welke stappen moet je ondernemen om jouw app idee uit te werken tot een kansrijk concept die je daadwerkelijk kunt laten ontwikkelen? Daar willen wij jou graag bij helpen!

DIRECT VAN IDEE NAAR PLAN
Van app idee naar succesvolle app

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

App laten ontwikkelen
Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

APP IDEE LATEN ONTWIKKELEN

Het ontwikkelen van een app kun je natuurlijk niet alleen. Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op een ontwikkelteam die luistert naar jouw wensen, maar ook met je mee denkt.

Jouw app idee is bij ons in goede handen! Wij hebben alle expertise in huis om samen met jou de uitdaging aan te gaan. Een succesvolle app begint altijd met een vrijblijvend gesprek, gevolgd door een Accelerator Day.
Goed te weten: door onze geheimhoudingsverklaring ben je er altijd van verzekerd dat jouw app idee beschermt blijft.

IK WIL EEN SUCCESVOLLE APP

De coffee it accelerator-day

Binnen één dag leggen we een ijzersterk fundament voor jouw app idee. Samen werken we je veelbelovende idee uit tot pragmatisch plan.

 • Inzicht en kennis van experts
 • Opzetten van een strategisch plan
 • Besparen in ontwikkelkosten
MEER INFORMATIE
Focus in je werk

Snellere ontwikkeling

Jouw app idee krijgt een strategisch plan
Je begrijpt de eindgebruiker
 • Je gaat gericht en efficiënt te werk
 • De app heeft een doordachte strategie
 • Het ontwikkelen van de app gaat sneller
 • Het succes wordt aanzienlijk vergroot
 • Je kent de eindgebruiker
Kies je platform

KIES JE PLATFORM: ANDROID, IOS of BEIDE.

Welke doelgroep wil je met jouw app idee bereiken? Het is belangrijk om na te gaan op welk platform zij actief is. Samen met de gewenste functionaliteiten bepaalt dit de geschikte techniek voor jouw app idee.
Ons team heeft al voor heel wat toonaangevende bedrijven apps ontwikkelt op alle verschillende devices. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over welke techniek nodig is voor jouw app idee!

ADVIES VRAGEN

Native app

Een app die optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten van een Android of Apple device.

Bekijk native apps
App idee hybride app

Hybride app

Een hybride app werkt direct op zowel Android als iOS toestellen en is direct beschikbaar voor een groot publiek.

Bekijk hybride apps

Web app

Een web app combineert de kracht van een reguliere app met de mogelijkheden van een desktop

Bekijk web apps
Vragen app idee

ANDERE VRAGEN OVER JOUW APP IDEE?

Helaas, het ontwikkelen van een app is in de meeste gevallen niet gratis. Sterker nog, de kosten voor het laten maken van een app vallen vaak hoger uit dan je denkt. Wanneer je een app ontwikkelt dan is dit een tijdrovend proces wat veel deskundigheid vergt om tot een kwalitatief resultaat te komen. Zo beginnen de kosten bij een mobiele app ontwikkelaar zoals wij vaak bij een paar duizend euro. Dit komt omdat het ontwikkelen van een app maatwerk betreft, en je wilt dat de app met een goede code is geschreven en een lange tijd mee kan gaan.
Bij Coffee IT hebben we een manier gevonden om te besparen op deze ontwikkelkosten. Met onze Accelerator Day werken we gezamenlijk aan een strategisch plan. We leggen in één dag een ijzersterk fundament voor jouw app idee. Door deze effectieve en doelgerichte aanpak besparen we tot wel 20% op de ontwikkelkosten.

Heb je het budget nu niet beschikbaar? Dan kun je kiezen voor de volgende opties:

 • Een (angel)investeerder zoeken. Meer informatie lees je hier.
 • De app zelf bouwen met een app-builder. Meer informatie over hoe je dit doet vind je hier.
 • Een lening of samenwerking aangaan.

Een planmatige werkwijze is essentieel om complexe problemen te vertalen naar intuïtieve oplossingen. Ons ontwikkelproces bestaat standaard uit 7 fases. Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek. Wij geven een eerlijk advies op basis van jouw app idee.
De champagne wordt pas gepopt als de app volledig ontwikkeld en te installeren is. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

VOLLEDIGE WERKWIJZE BEKIJKEN

Tip 1: Stel ultimatums en plan vooruit. Zorg dat je niet te lang in de concept fase blijft zitten en hak knopen door, maar zorg ervoor dat je beslissingen blijft testen. Laat anderen de voortgang beoordelen en vergeet niet om jouw business case scherp te houden.

Tip 2: Over het algemeen is goedkoop duurkoop. Weet dat wat je betaalt is wat je krijgt. De kwaliteit van jouw app hangt af van de code en de expertise van de ontwikkelaars. Laat je een de app ontwikkelen in het buitenland? Dan moet je goede afspraken maken en bereid zijn om in te leveren op de kwaliteit van de app.

Tip 3: Kies een ontwikkelaar die ervaring heeft met jouw concept en de bijbehorende techniek. Of je nu voor ons kiest of een andere ontwikkelaar, dat is op dit punt irrelevant. Het is belangrijker dat er een match is voor beide partijen. Kijk goed naar het portfolio, het team en kies voor de ontwikkelaar waarvan jij een goed gevoel hebt en denkt dat ze van jouw app een succes kunnen maken.

BEKIJK ONZE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT