Direct op de koffie?

Wilt u uw app idee laten ontwikkelen door een professionele en ervaren app ontwikkelaar? Coffee IT is de aangewezen ontwikkelpartner als het gaat om apps voor smartphones, tablets, smartwatches en smart tv’s. Wij ontwikkelen voor vrijwel alle platformen waaronder Apple’s iOS, Google’s Android en Windows Phone. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw app idee? Wij adviseren u graag met betrekking tot de ontwikkeling van uw app.

Uw app idee laten ontwikkelen


Wanneer u een goed app idee heeft dan bent u wellicht op zoek naar een geschikte ontwikkelaar om uw app te laten maken. Coffee IT heeft de kennis en kunde in huis om van uw app idee een succes te maken. Wij staan u bij in het gehele ontwikkeltraject van A tot Z.  Op basis van uw app idee maken we een sterk concept voor uw mobiele applicatie. Vervolgens gaan onze designers en ontwikkelaars aan de slag met de realisatie van uw app. Na de publicatie in de app stores verzorgen wij, indien gewenst, tevens de promotie van uw app.

Voordat u uw app laat ontwikkelen is het essentieel om u te verdiepen in de mogelijkheden omtrent apps. Wij begrijpen dat technische kennis bij veel opdrachtgevers beperkt is om belangrijke keuzes op te baseren. Daarom kunt u bij bij Coffee IT rekenen op passend advies met betrekking tot uw budget, tijdsplanning en scope.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van uw app idee? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem contact op
App idee laten ontwikkelen

App ontwerp & UX design


Een succesvolle app valt of staat met een goed uitgewerkt en doordacht concept. Op basis van uw ideeën gaan onze designers aan de slag om een gebruiksvriendelijk design en user-interface te maken die aansluit bij uw gebruikers en beoogde doelgroep.


App ontwikkeling


Onze app ontwikkelaars zijn in staat om uw app idee te vertalen naar een goed functionerende app. Wij ontwikkelen voor Android, iOS, en Windows Phone. Voor zowel een smartphone, televisie, wearable of tablet kunnen wij uw app idee realiseren.


App marketing


De sleutel tot een succesvolle app is het aantal downloads en actieve gebruikers. Om uw app te promoten onder uw doelgroep kunnen wij u tevens bijstaan met het vermarkten van uw app. Wij maken een marketingplan en voeren deze tevens voor u uit.


App idee door ontwikkelaar Coffee IT

Waarom uw app laten ontwikkelen door Coffee IT?


Coffee IT is een professionele app ontwikkelaar. Wij beschikken over de nodige kennis en kunde om uw app idee te vertalen naar een succesvolle app. Wij treden op als expert en geven u advies in het gehele ontwikkeltraject. Wij begeleiden u vanaf het eerste idee tot de lancering in de app stores. Als meedenkend partner ontwikkelen we samen een sterk concept omtrent uw app idee.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Denkt graag met u mee over uw idee
  • Treedt op als expert én adviseur
  • Stelt uw doelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Kennis van app design, ontwikkeling en app marketing

Van idee tot werkende app


Het hebben van een goed idee is de eerste stap naar een succesvolle app. De vervolgstap is het realiseren van de applicatie door een geschikte ontwikkelaar.  Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een werkende app. Als het gaat om het laten maken van een app is Coffee IT de aangewezen ontwikkelaar. Voor verschillende start-ups hebben wij een app realiseert.

Zoals u van een betrokken app ontwikkelaar denken wij graag met u mee. Wanneer u wilt nemen we het concept onder de loep en sparren we met u over de verschillende verdienmodellen. Indien uw budget tekort schiet moeten we samen op zoek naar een investeerder die het bouwen van een app kan financieren. Wij helpen u hier graag bij.

Meer weten over app ontwikkeling door Coffee IT? Lees dan meer over het laten maken van een app. Direct advies met betrekking tot uw app idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag hoe het maken van een app in zijn werk gaat.

Van idee naar app

De kosten voor het ontwikkelen van een app idee


Wanneer u een goed app idee heeft van vraagt u zich vast af wat de kosten zijn voor de ontwikkeling van een app. De ontwikkelingskosten kunnen variëren van circa € 2.500,- tot meer dan € 100.000. De kosten voor de realisatie van een app idee is sterk afhankelijk van het soort app (hybride, native, web) maar ook de functionaliteiten zoals bijvoorbeeld inloggen, push notificaties, app analytics, etc. Coffee IT adviseert u graag over de mogelijkheden binnen uw budget. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger