Direct op de koffie?

Heeft u een goed app idee en bent u op zoek naar een app designer? Wij vertalen uw app idee in een sterk concept en maken op basis hiervan een gebruiksvriendelijk design. Wij stemmen het technische en functionele ontwerp geheel af op uw eind gebruiken. Wij staan u zowel bij in het app design, de conceptualisering en indien gewenst tevens de ontwikkeling van uw app. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

App designer


Een kwalitatief hoogwaardige app designer, zoals Coffee IT, vertaalt uw wensen naar een enthousiasmerend ontwerp. Wij richten ons voornamelijk op de wensen en behoeften van de eindgebruiker en halen de belangrijkste functionaliteiten naar voren. Belangrijke eigenschappen voor een goed app design zijn voor ons: een fraai ontwerp, een goed doordachte flow en een intuïtieve user interface. Wij waarborgen dit door het ontwerp vroegtijdig te testen op de eindgebruiker. Om maximale capaciteit uit het team te halen zorgt Coffee IT voor een nauwe samenwerking tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers.

Als app designer zorgen wij ervoor dat uw app per platform specifiek wordt ingericht. De richtlijnen voor een Android design verschillen bijvoorbeeld van design van een iOS app of Windows app. Hierbij houden wij rekening met het design van de app. Omdat we zelf ook ontwikkelaars in huis hebben, is het voor ons mogelijk een design per platform aan te leveren waarmee ontwikkelaars direct aan de slag kunnen.

App designer

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App design door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app designer?


  • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Ervaring in grote app trajecten
  • Kennis van de laatste app design trends
  • Test uw ontwerp bij de eindgebruiker
  • Vertaalt wensen naar designs
  • Weet wat de ontwikkelaars nodig hebben

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op