Wil je een app bouwen? Als specialist in app ontwikkeling vertellen wij je er graag meer over. Misschien wil je zelf een app bouwen voor bijvoorbeeld Android, iOS of web of heb je dit tevergeefs geprobeerd? In niet alle gevallen is het inhuren van een professionele app ontwikkelaar nodig voor de ontwikkeling van een simpele app. Er zijn tegenwoordig steeds meer tools en tutorials die jou helpen met het zelf bouwen van een app. Het zelf bouwen van een app is echter in lang niet alle gevallen een goed idee. Zo wordt de ontwikkeling van apps al snel een tijdrovende (en dus juist prijzige) onderneming als je er weinig verstand van hebt. Een goedwerkende app is het visitekaartje van jouw merk, product of bedrijf. Met een professionele app behaal je meer conversie, snijd je een grotere doelgroep aan en maak je jouw merk toekomstbestendig. Meer weten? Lees dan verder of druk op de onderstaande button en wij staan je graag vrijblijvend te woord!

CONTACT
app bouwen

Apps gebouwd door Coffee IT

Ons team van app ontwikkelaars heeft inmiddels meer dan honderd apps ontwikkeld voor tientallen klanten. Wij hebben ontwikkelaars van alle expertises in huis. Wij ontwikkelen al onze apps volledig in-house vamuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Onze visie is dat technologie slechts een verlengstuk is van de gebruiker en het is ons doel het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. Wij kunnen een app bouwen voor elk platform en voor elk besturingssysteem. Met onze expertise, ervaring en complexe ontwikkel technieken proberen wij altijd een stapje voor te blijven op de rest.

109

Apps

51

Klanten

250.000

Downloads in stores

4.9

Beoordeling Google

Ipad app bouwen Lemon

App bouwen?

Bij Coffee IT hebben wij niet alleen ruime ervaring en kennis op het gebied van apps bouwen, maar zijn we ook jouw partner gedurende het gehele proces. Hoe wij dit doen? Door als jouw partner op te treden, van concept tot live gang tot app-marketing. Als fullservice app ontwikkel bureau denken wij mee met het concept van de app, het design en de marketing. Zo weet je zeker dat je aan het einde van het traject een succesvolle app krijgt opgeleverd die klaar is voor de toekomst. Wij bouwen apps die precies voldoen aan de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Hierdoor wordt meer rendement behaald, vallen de kosten op de lange termijn lager uit en genereert de app meer actieve gebruikers.

OFFERTE AANVRAGEN

UX design & interface

Als wij een app bouwen dan zetten wij de eindgebruiker altijd centraal. Een app moet meerwaarde bieden voor de gebruiker. Door bij de conceptfase al na te denken over een optimale structuur van de app, wordt een gebruiksvriendelijk interface en ervaring gegarandeerd. Door meerdere wireframes te ontwerpen (en uitvoerig te testen), heeft de app een ijzersterke structuur en user experience. 

Kwaliteit code

Een geslaagde app bouw je met een code van optimale kwaliteit. Dit realiseren wij door de laatste technieken en trends te gebruiken tijdens de app ontwikkeling. Bijvoorbeeld zoals de Lemon app die recentelijk door ons is ontwikkeld en gebruik maakt van geavanceerde blockchain technologie. Met een hoge kwaliteit code bespaar je op termijn aan onderhoudskosten en heeft de app een langere productcyclus.

App marketing

Conversie, actieve gebruikers, leads of in-app aankopen. Deze termen omvatten allemaal de marketing van de app en bepalen het succes van de app. Wij kunnen helpen met het positioneren van de app in de markt. Afhankelijk van het type app kan dit al beginnen bij de conceptfase. Wij zijn in te huren voor de marketing van de app. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van online marketing (ASO, SEO, social media, SEA).

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT