Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele partij voor het laten ontwikkelen van een Android app? Maak dan kennis met app ontwikkelaar Coffee IT. Wij zijn een betrouwbare ontwikkelaar die aan uw wens met betrekking tot het ontwikkelen van een Android app kan voldoen. 

Als ervaren Android app bouwer zijn wij in staat om een professionele Android applicatie te realiseren. Wij kunnen voor zowel smartphones als tablet een app ontwikkelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van uw Android app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Android app ontwikkelaar


App ontwikkelaar Coffee IT is de aangewezen partij voor de ontwikkeling van uw Android app. Wij beschikken over de benodigde ervaring en ontwikkelkennis om een succesvolle app te realiseren. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en de laatste ontwikkelingen omtrent het mobiele besturingsysteem Android. Zo hebben wij als één van de eerste Android ontwikkelaar een instant app gerealiseerd. Door onze brede kennis kunnen wij u adviseren omtrent uw smartphone of tablet app.

Een mobiele app kan op diverse wijzen worden ontwikkeld. Wanneer u enkel de behoefte heeft aan een Android applicatie dan volstaat een native app. Mocht u uw app ook willen uitbrengen voor andere platformen zoals iOS of Windows Phone dan dient de keuze worden gemaakt tussen een web app of een hybride applicatie. Als expert staan wij u uiteraard bij in het maken van deze belangrijke keuze.

Benieuwd naar de kosten voor het laten ontwikkelen uw Android app? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Android app ontwikkelaar

App ontwerp & UX design


Op basis van een sterk concept gaan onze Android designers aan de slag met het realiseren van het technische en functionele ontwerp. Hierbij wordt de door u beoogde doelgroep als uitgangspunt genomen.


Android app ontwikkeling


In de volgende fase in het app ontwikkeltraject aan onze Android app ontwikkelaars met de technische realisatie van uw app. Wij hanteren een hoge standaard wat betreft de kwaliteit van de code.


App marketing


Om de kans van slagen aanzienlijk te vergroten staan wij u tevens bij met de publicatie in de Google Play store of via inhouse distributie. Een vooraf opgesteld marketingplan dient hierbij als uitgangspunt.


Recente Android projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

Hoe werkt het ontwikkelen van een Android app?

Als Android app ontwikkelaar staat Coffee IT u bij in het gehele app ontwikkeltraject. Doordat de technische kennis van opdrachtgevers vaak te kort doet om belangrijke keuzes op te baseren geven wij u vrijblijvend advies met betrekking tot uw Android app. Zo denken wij met u mee omtrent het concept en technische eisen van uw applicatie. Op basis van uw budget, tijdsplanning en doelen halen we het maximale resultaat uit uw Android app.

Wanneer u uw Android app laat ontwikkelen door Coffee IT gaan we eerst om tafel om de wensen inzichtelijk te maken. Nadat het concept voor beide partijen duidelijk is wordt een technische en functioneel ontwerp gemaakt door onze ontwerpers. Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze app ontwikkelaars aan de slag met het realiseren van de technische functionalisten van uw Android app. Wij ontwikkelen Android apps met oog op de toekomst zodat onderhoudskosten worden gereduceerd. Na de lancering in de Google Play Store staan onze app marketeers u tevens bij met het promoten van uw app onder uw doelgroep.

Android app laten ontwikkelen
Voordelen van een Android app

Waarom een Android app?


Een Android app biedt vele voordelen ten opzichte van apps voor iOS.

Aanpasbaar systeem

Ten opzichte van andere app platformen is Android niet volledig dichtgetimmerd. Gebruikers en ontwikkelaars hebben relatief veel vrijheid om het systeem aan te passen.

Veel gebruikers

Android is één van de meest gebruikte platformen ter wereld op het gebied van smartphones en tablets. Dit maakt dat er met een Android app veel gebruikers kunnen worden bereikt.

Waarom uw Android app laten ontwikkelen door Coffee IT?


  • Ontwikkelt kwalitatieve Android apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Stelt uw bedrijfsdoelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Begeleid in het ontwikkeltraject van A tot Z
  • Diversiteit aan kennis op het gebied van Android

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT