Android app laten ontwikkelen

Door een team van specialisten

Wil je een professionele Android app laten ontwikkelen door een ervaren partij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare ontwikkelaar met ruime ervaring in app ontwikkeling. Vanuit ons kantoor in Utrecht werken wij in teams aan diverse ontwikkelprojecten, van complexe blockchain zorg-apps tot native Android toepassingen. Android is het meest gebruikte besturingssysteem in Nederland. Dit betekent dat de app direct een grote potentiële doelgroep heeft. Dit is gunstig voor jou als opdrachtgever. Zo kun je denken aan Android apps voor devices zoals Android telefoons, tablets, Google Home apparaten (Nest Hub), Android TV en smart watches. Het is mogelijk om een Android app te laten ontwikkelen die compatibel is voor meerdere devices. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

NEEM CONTACT OP
Android app laten ontwikkelen voor opvouwbare telefoon

De voordelen van het inhuren van een ervaren app ontwikkelaar

Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor Android gedurende het gehele ontwikkelproces. Wij denken graag mee om jouw idee uit te werken tot een sterk concept. Onze ruime ervaring met het Android platform stelt ons in staat om een goede inschatting te maken over de potentie van de app en de verwachte ontwikkeltijd. Wij stellen ons op als ontwikkel partner, van conceptfase tot livegang (en indien wenselijk erna). Bekijk onze referenties of ons portfolio om te zien welke apps wij reeds hebben ontwikkeld.

  • Innovatieve apps met het oog op de toekomst
  • Wij helpen jouw bedrijfsdoelen of targets te realiseren
  • Ruime ervaring met het ontwikkelen van Android apps
  • Korte lijnen en transparante communicatie: je weet waar je aan toe bent
  • Meerdere disciplines voor zowel native als hybride Android app ontwikkeling
  • Alle kennis in-house, vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
  • Wij denken mee als expert en partner
LEES MEER OVER ONS ONTWIKKELPROCES

Waarom een Android app laten ontwikkelen?

Het is belangrijk om de wensen van de doelgroep in kaart te brengen en te achterhalen waar ze zich bevinden. Een gedegen doelgroeponderzoek is één van de speerpunten van het succes van een Android app. Als fullservice app ontwikkelaar kunnen wij hierin assisteren. Het Android platform biedt een aantal voordelen ten opzichte van apps voor besturingssystemen zoals bijvoorbeeld iOS of web.

Aanpasbaar systeem

Gebruikers en ontwikkelaars hebben veel vrijheid om het Android framework aan te passen naar de wensen van de doelgroep. Dit betekent dat veel elementen gepersonifieerd kunnen worden. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring van de app.

Veel gebruikers

Android is één van de meest gebruikte platformen ter wereld op het gebied van smartphones, wearables en tablets. Dit maakt dat een Android app veel gebruikers kent. Dit verhoogt de kans op een succesvolle app aanzienlijk. Google investeert flink in innovatieve toepassingen van Android. Zo zijn er tegenwoordig opvouwbare telefoons, smart home en domotica implementaties en nog veel meer. Dit maakt dat jouw Android app veel potentie heeft voor de toekomst.

VRAAG EEN OFFERTE
Blockchain app

Coffee IT als Android app ontwikkelaar Utrecht

Een assertieve houding, proactief meedenken en goed verwachtingsmanagement. Dat vinden wij bij Coffee IT belangrijk. Wij streven naar een lange termijn oplossing en samenwerking voor jouw app. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen of sparringsessies. Om deze reden hebben wij gekozen voor een centrale locatie in het hart van het land. Wij verwelkomen je graag in ons kantoor in Utrecht, net naast de A12. Elke app ontwikkeling is uniek, en dat maakt het werk nu juist zo leuk. Wij geloven in maatwerk applicaties.

UI & UX design


Een optimaal design en user interface zorgt voor een gebruiksvriendelijke app. Wij creëren de beste gebruikerservaring door de eindgebruiker centraal te zetten in al onze app producties.

Android app ontwikkelen


Over kwaliteit valt niet te twisten. Door de Android app te laten ontwikkelen met een hoge kwaliteit code ben je gegarandeerd van een toekomstbestendige app die na systeem updates nog werkt zoals jij wilt.

App marketing


Wij helpen graag bij het ontwikkelen van een succesvolle online strategie. Door een gedegen marketing strategie worden meer conversies, actieve gebruikers en in-app aankopen gerealiseerd.

Lemon logo

“Ervaren team, goede samenwerking, denken goed mee met het vinden van de juiste oplossing #innovatief”.

Michiel Klinge – CEO Lemon Care

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT