Direct op de koffie?

Wilt uw bedrijf een Android app laten maken? Bent u op zoek naar een betrouwbare Android ontwikkelaar die uw wens kan realiseren? Coffee IT gaat graag vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden en begeleidt u van concept tot volwaardig product.

Met een eigen Android app voldoet uw bedrijf aan de alsmaar toenemende wens van de doelgroep. Een app zorgt voor de vervulling van dit soort behoeftes. Een Android app straalt krachtig uit én biedt gebruikers een positieve en prettige ervaring met uw merk. Op die manier snijdt het mes aan beide kanten en daar heeft iedereen een voordeel aan. Android apps laat u ontwikkelen door een kwalitatief hoogwaardige app ontwikkelaar, zoals Coffee IT.

Wij ontwikkelen Android apps die compleet voldoen aan de wensen en behoeften van uw organisatie.

Hoe werkt het laten maken van een Android app?

Als u uw Android app laat maken door Coffee IT beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van uw bedrijf, zoals missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vanaf daar kijken we naar projectspecificaties als projectdoelen, tijdsplanning, communicatie en technische eisen. De keuze voor een technische oplossing is erg belangrijk, daarom denken wij hier graag over mee. Vervolgens stellen wij een plan op voor de realisatie en zorgen wij ervoor dat de eerste versies van de ontwerpen jullie kant op komen. Dit doen wij voor de start van de ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat iedereen eerst op één lijn zit. Hierna start de ontwikkeling en uiteindelijk de oplevering. Wij ontwikkelen apps voor de toekomst en helpen u graag met slimme keuzes om onderhoudskosten te verkleinen.

Werking Android app
Android app laten maken

De voordelen van Android


Android apps hebben een aantal voordelen ten opzichte van een bijvoorbeeld iOS app.

Mogelijkheden

Het besturingssysteem Android is in vergelijking met iOS een stuk opener. Hierdoor kan een app beter gebruik maken van de functies van de telefoon.

Aantal gebruikers

Door een grotere gebruikers groep komt een app op Android bij meer gebruikers onder de aandacht. Als eerst een Android-app laten maken kan een goede go-to-market strategie zijn.

Waarom Android app laten maken door Coffee IT?


  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Tevens gespecialiseerd in Google instant apps
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan kennis

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op