Direct op de koffie?

Wilt u een Android app laten maken?  Met een eigen Android app voldoet uw bedrijf aan de alsmaar toenemende wens van de doelgroep. Een app zorgt voor de vervulling van dit soort behoeftes. Een Android app straalt krachtig uit én biedt gebruikers een positieve ervaring met uw merk of bedrijf. Op die manier snijdt het mes aan beide kanten en daar heeft iedereen een voordeel aan. Zowel u als opdrachtgevers als de eindgebruiker.

Android apps laat u maken door een kwalitatief hoogwaardige app ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Wij zijn een betrokken Android ontwikkelaar die u begeleidt van idee en concept tot volwaardig app in de Play Store. Ons steven is om een resultaatgerichte app te realiseren die aansluit bij de doelgroep van onze opdrachtgevers. Neem contact op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van het ontwikkelen van een Android app. Wij zijn u graag van dienst.

Recente Android projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

Smartphone apps

Apps voor telefoons

Lees meer 

Tablet apps

Apps voor Android tablets

Lees meer 

Smartwatch apps

Apps voor Android wearables

Lees meer 

Smart TV apps

Apps voor Android TV's

Lees meer 

Zelf een Android app maken

Kun je zelf een Android app maken?


Wanneer je een goed idee hebt met betrekking tot een app ga je op zoek naar de mogelijkheden om deze te verwezenlijken. Het zelf maken van een Android app behoort vaak tot de mogelijkheden. Echter zien we vaak dat zelf gemaakte projecten niet slagen door een gebrek aan technische kennis. Daarom is het verstandiger om het maken van een Android app over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf.

Coffee IT is zo’n gespecialiseerd bedrijf. Wij kunnen u helpen met de realisatie van uw Android applicatie. Als app ontwikkelaar vertaalt Coffee IT uw wensen en ideeën naar een werkende Android app oplossing. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het laten maken van een Android app?


Wanneer u ervoor kiest om uw Android app te laten maken door Coffee IT staan we u bij in het gehele app ontwikkeltraject. We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen. Daarbij doen we onderzoek naar de haalbaarheid van uw idee. Vervolgens stellen we de projectdoelen op waarbij we rekening houden met de tijdsplanning, communicatie en technische eisen.

Gedurende het app ontwikkelproces helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Afhankelijk van de doelen die u voor ogen heeft ontwikkelen we een native, hybride of web app. Op basis van de behoeftes van de doelgroep die u voor ogen heeft ontwerpen we een gebruiksvriendelijk design. Nadat u deze heeft goedgekeurd en iedereen op één lijn zit beginnen we met maken van het technische gedeelte van uw Android app.

Nadat uw goed is getest en eventuele bugs zijn opgelost publiceren wij uw app in de app stores. Vanaf hier beginnen we met het promoten van uw app. Daarnaast helpen wij u tevens verder met het maken van nieuwe features van uw Android app.

Hoe werkt een Android app laten maken

Wat kost het maken van een Android app?


Overweegt u om het maken van een Android app uit te besteden aan een gespecialiseerde app ontwikkelaar? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat het maken van een Android app kost. Afhankelijk van de specificaties en features kunnen de kosten variëren van circa € 2.500,- tot meer dan € 100.000. Indien nodig helpen wij u met het vinden van investeerders die de ontwikkelingskosten kunnen financieren. Daarnaast denken wij tevens met u mee omtrent de verdienmodellen zodat uw de kosten terug kunt verdienen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Android app laten maken

Wat zijn de voordelen van een Android app?


Android apps hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere mobiele besturingssystemen zoals iOS of Windows Phone.

Onbeperkte mogelijkheden

Het besturingssysteem Android is in vergelijking met iOS en Windows een stuk opener. Hierdoor kan een app beter gebruik maken van de functies van de telefoon. Hierdoor zijn de mogelijkheden van Android vrijwel onbeperkt.

Groot aantal gebruikers

Door een grotere gebruikers groep komt een app op Android bij meer gebruikers onder de aandacht. Door te starten met een laten maken van een Android app kan direct een groot aantal gebruikers worden bereikt. Een sterke go-to-market strategie dus.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Coffee IT is gespecialiseerd in het maken van apps voor Android. Wij hebben aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van apps voor alle mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en Android Wear. Als betrokken app ontwikkelaar denken wij graag mee omtrent uw app idee.

  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Tevens gespecialiseerd in Google instant apps
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan kennis
Coffee IT voor het laten maken van Android apps

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
Job Burg