Direct op de koffie?

Op zoek naar een ervaren Android app designer voor een gebruiksvriendelijk design en interface van uw Android applicatie? Coffee IT is gespecialiseerd in het ontwerp van en ontwikkeling van Android apps. Wij creëren een innovatieve designs en gebruiksvriendelijke user interfaces gebaseerd het material design principe van Google. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Recente Android projecten


Nog niet overtuigd? Bekijk ons recente werk.

Android app designer


Coffee IT is een Android app designer die in speelt op de wensen van de eindgebruiker. Wij houden rekening met de richtlijnen van Google en de wensen van de ontwikkelaars. Wat wij belangrijk vinden als Android app designer aan een goed Android design is een fraai ontwerp, een goed doordachte flow en een intuïtieve user interface. Wij houden in onze ontwerpen rekening met multi-tasking en material design. Wij zorgen ervoor dat we de maximale capaciteit uit het team halen, door nauwe samenwerking tussen u, de ontwikkelaars en de ontwerpers.

Of het nu een Android Tablet, Android Phone, Android Wear, Google Home of Android Car interface gaat, wij weten er raad mee. Wij hebben zelf ook ontwikkelaars in huis en weten daarom precies wat de ontwikkelaars verlangen. Mocht u zelf niet over app ontwikkelaars beschikken? Dan kunt u de Android app ontwikkeling ook aan Coffee IT uitbesteden.

Android app designer
Android app design door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw Android app designer?


Coffee IT is een betrokken Android app ontwikkelaar.  Onze creatieve designers en ervaren developers denken graag met u mee over het concept en design. Naast het ontwerp kunt u  tevens uw Android applicatie laten maken door Coffee IT. Wij zijn een full service app ontwikkelaar die voor het beste resultaat gaat.

  • Haalt het uiterste uit uw concept
  • Weet wat potentiele investeerders verlangen
  • Behartigt uw belangen
  • Houdt rekening met Google design guidelines
  • Test uw ontwerp bij de eindgebruiker
  • Weet wat de ontwikkelaars verlangen

Material design


Material design is een designtaal ontwikkeld door Google en aangekondigd op de Google I/O-conferentie op 25 juni 2014. De driedimensionale weergave maakt interactie intuïtiever en zorgt voor een betere gebruikservaring. In tegenstelling tot flat design is er voor Material design een hele set aan richtlijnen beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat op ieder scherm formaat een zelfde ervaring wordt gecreëerd. De standaarden zijn bedoeld om de ervaring van iedere app over ieder scherm hetzelfde te maken. Ze zijn aan te passen aan ieder type scherm denk bijvoorbeeld aan smartwatches (Android Wear).

Material app design

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op