Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een deskundig en betrokken app ontwikkel partij? Bij Coffee IT kunt u vrijblijvend terecht om de mogelijkheden van uw app te bespreken. Met onze diverse ervaring en technische achtergrond kunnen wij uw concept vertalen naar een app oplossing. Ons gemotiveerde team denkt graag met u mee, bij ons geen gladde praatjes en hiërarchie, maar directe lijntjes.

Bij ons kunt u terecht voor Android, iOS en Windows Phone apps. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor web apps. Wij verzorgen uw gehele app traject van A tot Z. In de ontwikkeling houden we rekening met uw bedrijfsdoelen en voorzien wij u graag met de promotie van uw app. Onze kennis van start-ups kan er voor zorgen dat we uw app snel aan de man kunnen brengen.

Wij ontwikkelen een perfecte app for your service die compleet voldoet aan de wensen en behoeften van uw organisatie.

App your service

Waarom uw service app laten door Coffee IT?


  • Ontwikkelt kwalitatieve apps
  • Meedenkende app ontwikkelaar
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt voor Android, iOS en Windows Phone
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
App for your service

Werkwijze bij een app for your service


Bij het bouwen van een app for you service hanteren wij een nauwe samenwerking tussen onze projectmanagers, ontwikkelaars en u als opdrachtgever. Waar uw technische kennis tekort schiet adviseren wij u bij het maken van de juiste keuzes in het ontwikkeltraject. Wij stellen ons op als expert en nemen waar nodig onze verantwoordelijkheid om tot het beste resultaat te komen.

App ontwerp & UX design


De basis van een goede app for you service is een gebruiksvriendelijk design. Onze gespecialiseerde app designers houden bij het technische en functionele ontwerp rekening met de wensen en behoefte van uw doelgroep.


App ontwikkeling


Als ervaren app ontwikkelaar is Coffee IT in staat om uw app for your service zowel hybride als native te ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen maken wij u applicatie geschikt voor smartphones, tablets en smartwatches.


App marketing


Nadat uw app in de app stores is gelanceerd, staan wij u bij in de promotie van uw app. Met onze kennis van app store optimalisatie (ASO) schrijven wij een gedegen marketingplan voor uw app. Indien gewenst kunnen wij tevens de uitvoer verzorgen.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op